Om konceptet

Trendenser & Friends målsättning är att hjälpa nya formgivare att nå ut och dig som kund att hitta unika, personliga produkter som sätter pricken över i:et i ditt hem. Vi krokar också arm med nordiska företag som delar våra värderingar för att ta fram gemensamma produkter med stort fokus på naturmaterial, sinnlighet och en genomtänkt form. Logotypen är en sammanslagning av bokstäverna T & F som är en förkortning av namnet Trendenser & Friends, men också F som i Frida. Det var hon som grundade inredningsbloggen med samma namn och det är Frida som har finansierat uppstarten av vår verksamhet.

Butiken i Kungsbacka

Mitt på den kullerstensklädda Storgatan i centrala Kungsbacka hittar ni vårt kontor och vår studio, där vi också har öppnat en fysisk butik. Här kan du känna och klämma på hela vårt sortiment, titta på våra utställningar och handla unika produkter som inte kan skickas med post.

Våra öppettider är:
Torsdag - Fredag: 11-17
Lördagar: 11-15

EVENTS, KURSER & FÖRELÄSNINGAR
Varje månad släpper vi nya föreläsningsdatum och events. Vill du boka något skräddarsytt till ditt företag eller kompisgäng?

Tveka inte att höra av dig till oss: info@trendenser.se

Om Trendenser

Trendenser.se är en av Nordens största inredningsbloggar och grundades redan i september 2005. Sajten uppdateras regelbundet med fokus på inredning, kunskap, inspiration och branschnyheter.

Trendenser skrivs och drivs av Frida Ramstedt som är civilekonom med inriktning mot marknadsföring (tidigare operativ projektledare på reklambyrån Forsman & Bodenfors). Frida är även författare till tre böcker som har översatts till 30 språk och sålt i över 250 000 exemplar. Handbok i inredning (2019), Övningsbok i inredning (2020) och Handbok i möblering (2022) utgivna av Polaris Fakta. Instagramkontot med samma namn startades 2012 och har idag 193 000 följare.

Tagga oss gärna om du postar bilder på våra produkter när de nått fram till sina nya hem, vi delar gärna vidare!
@trendenser
@trendenserandfriends

Let's become friends!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få information, erbjudanden och nyheter först av alla. 
Godkänn vår personuppgiftspolicy*
Information & länkar
Betala snabbt & säkert
louis reingold is the world's best human